Iskolai étkeztetés ügyintézése

 

AKTUÁLIS!

 

ÁPRILIS HAVI ÉTKEZÉS MEGRENDENLÉS ÉS BEFIZETÉS IDŐSZAK:

2023. MÁRCIUS 27. (HÉTFŐ) 10.00 ÓRÁTÓL  – 2023. MÁRCIUS 31. (PÉNTEK) 9.00 ÓRÁIG

Az étkezési térítési díjat azonnal, online bankkártyás fizetéssel rendezheti!

Amennyiben átutalással rendezi az étkezési díjat, úgy – az eddigi gyakorlatnak megfelelően – gyermeke csak a hivatalos bankkivonat megérkezését követően (3 – 4 nap) követően tudjuk biztosítani az étkezést.

PÓTRENDELÉSI ÉS BEFIZETÉSI NAP:

2023. ÁPRILIS 3. (HÉTFŐ) 10.00 ÓRÁTÓL 14.00 ÓRÁIG

Online bankkártyás fizetés esetén 2023.04.05. napjától étkezhet.

Átutalás esetében a tavaszi szünet utáni első tanítási napon 2023. 04.13-án biztosított az étkezés.

 

Szeretettel köszöntjük Önt és gyermekét a Nagykovácsi Településüzemeltetési Intézmény /NATÜ/ munkatársai nevében!

 

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata megbízása alapján a Nagykovácsi Általános Iskola kisdiákjai és oktatói részére, intézményünk feladatkörébe tartozik az étkeztetési feladatok ellátása.

Az irodánkban és a tálalókonyhában valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy gyermeke és a pedagógusai elégedetten, a megfelelő körülmények között vehessék igénybe az étkezési szolgáltatásokat.

Szeretnénk, ha Ön szülőként is elégedett lenne a tevékenységünkkel és kérjük, hogy aktív részvétellel, együttműködve segítse mindennapos munkánkat!

 

OLVASSA EL FIGYELMESEN AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI ÉTKEZÉS IGÉNYBEVÉTELÉNEK RENDJÉRŐL KÉSZÜLT TÁJÉKOZTATÓNKAT!

 

Amennyiben igénybe kívánja venni gyermeke részére az általános iskolai étkezést, úgy az alábbi  űrlapok kitöltésére és eredetben történő benyújtására van szükség (2094 Nagykovácsi Pók utca 58.).

ÉTKEZÉS MEGRENDELŐ NYILATKOZAT

és szükség esetén

 

IGÉNYLŐLAP a NORMATÍV ALAPÚ ÉTKEZÉSI TÉRÍTÉSI DÍJKEDVEZMÉNYHEZ

AZ EMAIL CÍMÉT FELTÉTLENÜL, JÓL OLVASHATÓAN ADJA MEG AZ IGÉNYLŐLAPON, MERT AZ ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS ÉRTESÍTÉSEKET ÉS A MULTISCHOOL5 RENDSZER TÁJÉKOZTATÁSAIT KIZÁRÓLAG EMAILBEN KAPJA MEG! 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. március hónaptól gyermekeik étkezésének megrendelése, lemondása és a számla követése a Multischool5 étkezés megrendelő és befizető rendszeren keresztül történik. A felület használata az Önök kényelme érdekében kerül bevezetésre.

 

ELÉRÉSI ÚTVONAL:

https://befizetes.multischool.hu

 

A rendszergazda a MultiSchool5 Szülői modulba a “Súgó” menüpont alatt a program működésére vonatkozóan teljeskörű segítséget nyújt Önöknek.

Regisztráció szükséges a használathoz, melyhez egyedi kódot küldünk ki azoknak, akik szeretnék megrendelni gyermekük részére az étkezést, ehhez benyújtották a megfelelő nyomtatványokat.

(Figyelem! Aki már regisztrált korábban, és valamelyik gyermeke étkezik az iskolában az ne regisztráljon újra, mert a rendszer az e- mail cím alapján automatikusan a Szülőhöz rendeli a többi gyermekét is. Ezért rendkívül fontos, hogy jól olvashatóan, ugyanazt a szülői e-mail címet adja meg elérhetőségként beiratkozó gyermekének, amit korábban megadott az idősebb testvérnél!). 

Fontos, hogy a rendszerbe minél előbb regisztráljanak majd a kiküldött kódokkal. A regisztrációhoz segítségül leírást kapnak a kód kiküldésével egyidőben, valamint a http://natu.nagykovacsi.hu/ oldalon is megtalálható és letölthető a regisztrációs segédlet

Étkezés megrendelése:

Gyermeke étkezését előre – a következő havi tanítási napokra – kell megrendelnie a felületen. A megrendelésre nyitva álló időszakot minden hónapban előre jelezzük e-mail formájában.

Figyelem! Alap beállításként az adott hónapra az étkezés napjai központilag kerülnek megadásra! Ha előre tudja mely napokon nem étkezik gyermeke, a dátum cellájára kattintással tudja arra a napra törölni az étkezését.

A rendeléshez szükséges aktuális étlapot a Hungast weboldalán találja meg.

Lemondás:

Hiányzás esetén minden nap 9.00 óráig lehet lemondani a következő napi étkezést a felületen, ahol megrendelte korábban az étkezést.

A lemondott napok étkezésének ellenértéke a következő megrendelés végösszegéből kerül jóváírásra /következő hónap/.

Kiemelt része a szoftver használatának, hogy Ön megrendelje és kifizesse az étkezést, mert ennek elmulasztásával az étkezőben használt személyes vonalkód vörös jelzése alapján nem étkezhet gyermeke! Ennek legfőbb oka, hogy a Szülők által megrendelt étel mennyiség nem elegendő azon gyermekek számára is, akiknek szülei elmulasztották előre kifizetni és megrendelni az étkezést. Adott napra csak annak jut étel, akinek Szülei megrendelték azt. 

Ezzel párhuzamosan a rendszer előnye, hogy Ön csak a megrendelt étel mennyiségét fizeti ki, amit nyomon követhet a felületen. 

Problémák felmerülése esetén az étkeztetési, számlázási ügyintézőnket, Szilvási Erikát kereshetik a ugyfel.natu@nagykovacsi.hu email címen. 

A Multischool5 étkezés-megrendelő szoftver Szülői modulja kényelmes, egyszerű és áttekinthető megoldást kínál. A Szülő maga állíthatja be, nyomon követheti és ellenőrizheti gyermeke étkezését és a számla tartalmát.

A megrendelt étkezést már ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL RENDEZHETIK. 

A program a bankkártya használattal a gyorsabb, azonnali ügyintézést segíti elő Önöknek, oly módon, hogy a program nem tárol semmiféle bankkártyával kapcsolatos adatot. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően, minden hónapban jelezzük a megrendelési és befizetési időszak lehetőségét a rendszerben.  

 

A rendszer használatához sok sikert kívánunk! Együttműködésüket köszönjük!

 


 

ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÜGYINTÉZÉSE

 

MUNKANAPOKON

E-mail:

ugyfel.natu@nagykovacsi.hu

Telefon:

+3630/375-1805  – 14.00-16.00 óra között

Személyesen:

2094 Nagykovácsi, Pók utca 58. szám alatti irodában

Tájékoztatók a honlapon:

http://natu.nagykovacsi.hu

 

 


 

LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÓK ÉS DOKUMENTUMOK

 


 

Hungast étlap