Iskolai étkeztetés ügyintézése

 

Szeretettel köszöntjük Önt és gyermekét a Nagykovácsi Településüzemeltetési Intézmény /NATÜ/ munkatársai nevében!

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata megbízása alapján a Nagykovácsi Általános Iskola kisdiákjai és oktatói részére, intézményünk feladatkörébe tartozik az étkeztetési feladatok ellátása.

Az irodánkban és a tálalókonyhában valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy gyermeke és a pedagógusai elégedetten, a megfelelő körülmények között vehessék igénybe az étkezési szolgáltatásokat.

Szeretnénk, ha Ön szülőként is elégedett lenne a tevékenységünkkel és kérjük, hogy aktív részvétellel, együttműködve segítse mindennapos munkánkat!

A NATÜ a Multischool5 megrendelési és befizetési programot használja az étkeztetés lebonyolítására, melynek használata szükséges az igénybevevők részéről (szülők, pedagógusok). A felület használata az Önök kényelme érdekében kerül bevezetésre.

Ön, mint szülő, gondviselő, pedagógus, a program online felületén keresztül önmaga megrendelheti, lemondhatja az étkezést és online bankkártyás fizetéssel azonnal rendezheti a fizetést, továbbá itt ellenőrizheti a havi étkezési számlát.

Étkeztetésre vonatkozó adatvédelmi tájékoztató.

 


 

ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÜGYINTÉZÉSE

 

MUNKANAPOKON

E-mail:

ugyfel.natu@nagykovacsi.hu

Telefon:

+36 30 375 1805 – 13.00-15.00 óra között

Személyesen:

2094 Nagykovácsi, Pók utca 58. szám alatti irodában

Tájékoztatók a honlapon:

Letölthető tájékoztatók és dokumentumok és a 
MultiSchool5 megrendelési, befizetési program használata menüpontok alatt.