Iskolai étkeztetés ügyintézése

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Megrendelő teljes 2022-2023. év

Multischool4 regisztráció2022_

Multischool4 étkezés befizetés 2022

♦♦♦

 

Szeretettel köszöntjük Önt és gyermekét a Nagykovácsi Településüzemeltetési Intézmény /NATÜ/ munkatársai nevében!

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata megbízása alapján a Nagykovácsi Általános Iskola kisdiákjai és oktatói részére, intézményünk feladatkörébe tartozik az étkeztetési feladatok ellátása.

Az irodánkban és a tálalókonyhában valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy gyermeke és a pedagógusai elégedetten, a megfelelő körülmények között vehessék igénybe az étkezési szolgáltatásokat.

Szeretnénk, ha Ön szülőként is elégedett lenne a tevékenységünkkel és kérjük, hogy aktív részvétellel, együttműködve segítse mindennapos munkánkat!

OLVASSA EL FIGYELMESEN AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI ÉTKEZÉS IGÉNYBEVÉTELÉNEK RENDJÉRŐL KÉSZÜLT TÁJÉKOZTATÓNKAT!

♦♦♦

AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉSÉVEL ÉS A DÍJFIZETÉSSEL KAPCSOLATOS FONTOSABB TUDNIVALÓK:

A hatályos jogszabályok, az önkormányzat elvárásai, a partnerség, továbbá a program működési rendszere igényli, hogy mind igénybevevő, mind pedig programkezelő együttműködve, a kialakított szabályok betartása mellett végezze mindennapi feladatát a rendszerben.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 1-től gyermekeik étkezésének megrendelése, lemondása és a számla követése a Multischool4 étkezés-megrendelő szoftver Szülői moduljában történik. A szoftver használata az Önök kényelme érdekében kerül bevezetésre.

2022. április 1-től ezen a rendszeren keresztül kell Önöknek a gyermek étkezését előre megrendelni, ami azt jelenti, hogy 2022. március 22-26. között már a Szülők rendelik meg az áprilisi étkezést a szülői modulban! A megrendelt étkezést – a régi rendszerhez hasonlóan -, legkésőbb az előző munkanap 9.00 óráig lehet lemondani, valamint az étlap is megtekinthető lesz a rendszeren keresztül. A rendszer használatával megszűnik az e-mailekben és telefonon történő megrendelés és lemondás lehetősége, hiszen kizárólag a szülő jogosult használni a felületet.

Kiemelt része a szoftver használatának, hogy Ön megrendelje és kifizesse az étkezést, mert ennek elmulasztásával az eddig is használatos egyedi vonalkód vörös jelzése alapján nem étkezhet gyermeke! Ennek legfőbb oka, hogy a Szülők által megrendelt étel mennyiség nem elegendő azon gyermekek számára is, akiknek szülei elmulasztották előre kifizetni és megrendelni az étkezést. Adott napra csak annak jut étel, akinek Szülei megrendelték azt.

Ezzel párhuzamosan a rendszer előnye, hogy Ön csak a megrendelt étel mennyiségét fizeti ki, amit nyomon követhet a felületen.

A „Multischool4 Szülői modul” használatához regisztráció szükséges, melyhez egyedi kódokat küldünk ki néhány napon belül az Önök részére.

Fontos, hogy a rendszerbe minél előbb regisztráljanak a kiküldött kódokkal. A regisztrációhoz segítségül leírást kapnak a kód kiküldésével egyidőben.

A Multischool4 étkezés-megrendelő szoftver Szülői modulja kényelmes, egyszerű és áttekinthető megoldást kínál. A Szülő maga állíthatja be, nyomon követheti és ellenőrizheti gyermeke étkezését és a számla tartalmát.

A rendszer használatához sok sikert kívánunk! Együttműködésüket köszönjük!

Multischool4 étkeztetés

♦♦♦

ISKOLAI ÉTKEZTETÉS ÜGYINTÉZÉSE TELEFONON

MUNKANAPOKON 

14.00-16.00 óra között

a 06-30-375-1805-ös telefonszámon

♦♦♦

Az étkezés igénybevételéhez szükséges nyomtatványok:

Megrendelőlap, továbbá Étkezési térítési díjkedvezményhez Igénylőlap és szülői Nyilatkozat az előírt eredeti dokumentációval csatolva és aláírva!

Az email címét feltétlenül adja meg a nyilatkozaton!

 

FELHÍVJUK A FIGYELMET ARRA IS, HOGY A CSATOLT MEGRENDELŐLAP IRODÁNKBA TÖRTÉNŐ ELJUTTATÁSA NÉLKÜL NEM BIZTOSÍTHATÓ GYERMEKE RÉSZÉRE AZ ÉTKEZÉS!           

Címünk: 2094 Nagykovácsi, Pók u. 58.

A dokumentumok a NATÜ honlapjáról az iskolai étkeztetés menüpontból letölthetők.           

Elérhetőség: http://natu.nagykovacsi.hu

e-mail: iskolaietkeztetes.natu@nagykovacsi.hu

iroda: 2094 Nagykovácsi, Pók u. 58.

Étlap elérhetősége:

https://www.hungast.hu/etlapok

Szeptember 1. napjától változnak az iskolai étkeztetés díjtételei!


AZ ÉTKEZÉSI DÍJAK

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSE

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI HIRDETŐTÁBLÁN ÉS A NATÜ HONLAPJÁN

ELŐRE MEGHIRDETETT IDŐPONTBAN