Az étel tálalókonyhából való elvitelének feltételei

Kedves Szülő!

Amennyiben gyermeke bármely okból – előre tudva – nem megy iskolába, esetleg beteg és előre láthatólag több napon át otthon tartózkodik, úgy a lemondási szabályok betartásával, kérjük, mondja le a rendszerben a szolgáltatást!

Elérési útvonal: https://befizetes.multischool.hu

Az időben lemondott étkezést a számla elkészítésekor, annak kifizetésekor jóváírja a rendszer, így arra a napra nem kell megfizetnie a szolgáltatást és a lemondással csökkenti az önkormányzat által – étkezési típusonként – fizetett hozzájárulás összegét.

Amennyiben már nem tudta lemondani az étkezést előző nap 9.00 óráig – mert aznap derült ki, hogy gyermeke váratlanul megbetegedett, vagy egyéb okból nem megy iskolába – támogatjuk, hogy gyermeke, a már előre kifizetett ételt, az otthonukban fogyaszthassa el.

Kérjük, ha előre ismert, hogy az adott napon/héten nem veszik igénybe az étkezési ellátást, preferálják az étkezés lemondását, hiszen az intézményi étkezés során elsősorban az ott étkező gyermekek és pedagógusok megfelelő kiszolgálása folyik. 

Intézményünk lehetővé teszi az étel elvitelét az alábbi feltételek mellett:

  • Az étel elvitelét írásban jelezheti a szülő a hiányzás napján 8.30 óráig az alábbi két elérhetőségen egyidejűleg konyhaiskola@gmail.com és a nagykovacsisuli@gmail.com
  • Az aznapi tízórait, ebédet és uzsonnát az ebéd beérkezésétől – várhatóan 11.00 óra – 11.30-ig lehet elvinni a tálalókonyhából.
  • A megjelölt idősávokon túl az étel elvitelét nem tudjuk biztosítani, mert ezt követően megkezdődik az iskolai étkeztetés az ebédlőben, ahová meghatározott időrendben érkeznek az osztályok az étel elfogyasztására.
  • A szülő/szülő által megbízott személy – 11.00 és 11.30 között – az általános iskola étteremében jelentkezhet a konyha bármelyik munkatársánál az ételért és a vonalkódos kártya használatával igazolnia kell az ételadag elvitelére vonatkozó jogosultságot. Figyeljen, ne hagyja otthon a gyermek vonalkódos kártyáját!
  • Az étel kiadása szintén az általános iskola éttermében, előre csomagolt dobozokban és uzsonnás zacskóban történik. 
  • Az étel elvitelét követően annak tárolása és fogyasztása csak az ételhordóra tűzött címkén található tárolási és melegítési előírások szerint biztonságos.

Kérjük az elviteli időpontok betartását, mert csak a megjelölt idősávokban tudjuk biztosítani az étel kiadást. Az ételadagok minden esetben az Elamen Zrt. által megadott mennyiségben kerülnek adagolásra. A közölt tárolási és fogyasztási szabályok betartása a szülők felelőssége.

Köszönjük szépen a szíves együttműködést!

Nagykovácsi, 2023. augusztus hó 28.

 

NATÜ Étkeztetés