2024/2025. tanév első osztályos tanulók étkezés megrendelése

KEDVES SZÜLŐ!

Köszöntjük Önt és leendő első osztályos Gyermekét!

A Nagykovácsi Településüzemeltetési Intézmény / továbbiakban: NATÜ / tájékoztatja Önt, hogy a 2024/2025. tanévben is lehetőség nyílik – az általános iskolában tanuló gyermeke/i részére – gyermekétkeztetés igénybevételére.

A SZOLGÁLTATÁSHOZ FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES MEGRENDELŐLAP KITÖLTÉSE ÉS ELJUTTATÁSA POSTAI ÚTON VAGY SZEMÉLYESEN A 2094 NAGYKOVÁCSI, PÓK UTCA 58. SZÁM ALATT IRODÁNKBA LEGKÉSŐBB 2024. ÁPRILIS 26. NAPJÁIG.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük a határidő betartását!

Az email címét feltétlenül, jól olvashatóan adja meg az igénylőlapon, mert az étkezéssel kapcsolatos értesítéseket és a multischool5 rendszer tájékoztatásait kizárólag emailben kapja meg! Kérjük telefonos elérhetőségét is adja meg.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a csatolt és aláírt megrendelőlap visszajuttatása és a szükséges dokumentumok hiánytalan csatolása nélkül nem biztosítható gyermeke részére az étkezés.

Az étkezéssel kapcsolatos legfontosabb információk és dokumentumok a NATÜ honlapján az iskolai étkeztetés menüpontban megtalálhatók is letölthetők.

Elérhetőség: https://natu.nagykovacsi.hu/

                                                                                                   


 

REGISZTRÁCIÓ

Az étkezési napok Önök általi megrendelése, lemondása és a számlák nyomon követése, kifizetése a Multischool5 elektronikus rendszerben történik, amelyben legelőször regisztrálniuk kell.

A regisztrációhoz szükséges egyedi kódokat várhatóan 2024. augusztus hónap elején küldjük mindazoknak, akik még soha nem regisztráltak a rendszerben.

A kódhasználat az új, 2024/25. tanév időszakában használatos, így korábbi kiküldésére nincs módunk.

Figyelem! Aki már regisztrált korábban, azaz valamelyik gyermeke étkezik már az általános iskolában, az ne regisztráljon újra, mert a rendszer az e- mail cím alapján automatikusan a Szülőhöz rendeli a többi gyermekét is!

Rendkívül fontos, hogy jól olvashatóan, ugyanazt a szülői e-mail címet adja meg elérhetőségként beiratkozó gyermekének, amit korábban is megadott az idősebb testvérnél!

A regisztrációhoz segítségül leírást kapnak a kód kiküldésével egyidőben. A regisztrációs segédlet a natu.nagykovacsi.hu oldalon is megtalálható és letölthető.

Nagykovácsi, 2024. április 18.

Köszönjük együttműködésüket!

NATÜ étkeztetés